Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
IZABRALI SU STRANU

SPLITSKO-DALMATINSKA ŽUPANIJA JEDNOGLASNO PODRŽALA DARIJA ŠIMIĆA 'Ako nam Šuker i bude želio predstaviti svoju kandidaturu mi nećemo mijenjati odluku'

Piše: HinaObjavljeno: 28. studeni 2017. 18:27

Predsjednik Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske Marko Erceg u utorak je potvrdio kao taj županijski savez podupire kandidaturu Darija Šimića u utrci za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

"Izvršni odbor Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske jednoglasno je odlučio poduprijeti Darija Šimića za kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza," izjavio je Erceg za Hinu. Dodao je kao je na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske, na kojoj je donesena jednoglasna odluka, nazočilo 15 članova tog odbora.

Jednoglasna potpora Dariju Šimiću uslijedila je nakon što je su on i njegovi suradnici Stipe Pletikosa i Mario Stanić u ponedjeljak upoznali vodstvo Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske sa svojim programom i stajalištima.

"Mi u cijelosti prihvaćamo program i stajališta koja su nam iznijeli Šimić, Pletikosa i Stanić," rekao je Erceg.

On je dodao kako nitko iz aktualnog vodstva HNS-a na čelu s Davorom Šukerom nije do sada kontaktirao Nogometni savez Županije splitsko-dalmatinske radi prezentacije Šukera kao kandidata za predsjednika HNS-a.

"Ako nam Šuker bude želio predstaviti svoju kandidaturu i stajališta mi ćemo to omogućiti ali nećemo mijenjati odluku o potpori Šimiću koju smo već donijeli," kazao je Erceg.

Linker
26. travanj 2024 21:51