Tom Dubravec / CROPIX / CROPIX
POZADINA TRANSFERA

SUŠIĆ TALIJANIMA OTKRIO ZAŠTO MU JE PROPAO TRANSFER U INTER 'On kontrolira cijeli hrvatski nogomet, čim je čuo da me žele, ponudio im je Brozovića'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. listopad 2016. 14:52

Jedan od glavnih igrača Hajduka proteklih sezona, Tino Sven Sušić ovog je ljeta u posljednjim trenucima napustio Poljud i otišao prema Belgiji.

Veznjak BiH potpisao je ugovor s Genkom, a ovog se puta prisjetio priče oko transfera i kako mu je propao odlazak u Inter, te je u razgovoru za talijanske medije otkrio i tko je zapravo bio glavni krivac za takav rasplet događaja.

- Već sam spakirao sve stvari, Milan Rapaić, prijatelj moje obitelji i moj agent, pozvao me kako bi mi rekao da je sve riješeno i kako ću uskoro postati nogometaš Intera. Lokalni mediji i Roberto Mancini su najavili moj dolazak, a onda u posljednjem trenutku, Inter je izabrao Brozovića, kazao je Sušić, te dodao:

Hanza Media

- Glavni krivac je Mirko Barišić, predsjednik Dinama koji kontrolira cijeli hrvatski nogomet. On organizira sve transfere i već je prodao Matea Kovačića u Inter, a onda je čuo kako je Hajduk dogovorio moj transfer. Potom je nazvao Inter i ponudio im Brozovića. Dobre veze između Intera i Barišića su na kraju presudile.

Linker
26. travanj 2024 09:35