Mike Hewitt/Getty Images
OPET PAKIRA KOVČEGE?

ALEN HALILOVIĆ OTVORIO DUŠU 'Boban nije zadovoljan. Možda sam u prošlosti znao griješiti, ali sad stvarno ne mogu kriviti sebe...'

ALEN HALILOVIĆ Igrač Milana otvorio se nizozemskim medijima i najavio ostanak u redovima prvoligaša do ljeta
Piše: Gianluca StarčićObjavljeno: 14. siječanj 2020. 09:24

Alen Halilović trenutačno je na posudbi iz Milana u nizozemskom prvoligašu Heerenveenu, ali stvari ne idu kako je zamislio. Naime, Halilović nije baš u planovima trenera Johnnyja Jansena. Dokaz je tome i podatak da je u posljednje četiri utakmice proveo svega 22 minute na terenu. Bilo je to protiv Willema II, dok je ostale tri odgledao s klupe za pričuve. Isto tako, od dolaska u Heerenveen samo je jednom odradio svih 90 minuta, i to u Kupu protiv Excelsiora.

Halilović je promijenio već osam klubova, nadali su se u Milanu da bi hrvatski ofenzivac mogao proigrati u nizozemskoj ligi, u koju je stigao u ljetnom prijelaznom roku, ali pravu priliku nije dobio.

- Ostanak u Heerenveenu ipak je opcija, inače se sada ne bih nalazio u Španjolskoj na pripremama - rekao je Alen Halilović za nizozemske medije.

Inače, posudba u belgijskom prvoligašu Standardu završila je ranije od očekivanja (odradio je u momčadi iz Liegea prvi dio prošle sezone), a čini se da bi epilog i ove posudbe mogao biti isti.

- Milan je na sebe uzeo velik dio mojih primanja i zasigurno nešto želi dobiti zauzvrat. Zvonimir Boban nije zadovoljan mojim sadašnjim statusom ovdje, poslao me u Heerenveen da bih više igrao. Navijači još nisu vidjeli pravog Halilovića na djelu, nadam se da ću konačno dobiti priliku. Možda sam u prošlosti znao griješiti, ali sad stvarno ne mogu kriviti sebe. Učinio sam sve što su od mene tražili, znam za što sam sposoban, kao što sam rekao, treba mi prilika da bih to i dokazao - istaknuo je.

Hoće li dobiti priliku ili će opet morati spakirati kovčege, znat ćemo uskoro. Bilo kako bilo, vrijeme prolazi, a Halilović se još uvijek nije dokazao. Hoće li to ipak uspjeti u Heerenveenu ili će morati ponovno potražiti novi klub, uskoro će biti jasnije.

Linker
27. travanj 2024 00:41