Ante Ćorić
 Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
BILA BI TO VELIKA PRIČA

BOMBA IZ ITALIJE, MILIJUNI STIŽU NA MAKSIMIR! DINAMOV DRAGULJ BI OD IDUĆE SEZONE MOGAO BITI U DRUŠTVU DŽEKE? Roma opasno zagrizla za modrog talenta

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 19. prosinac 2017. 10:17

Informacija se probila iz Italije, ali šuškalo se već ranije u maksimirskim kuloarima o tome - Roma bi voljela dovesti Antu Ćorića!

Naravno, kad je u pitanju priča o Ćorićevu odlasku iz Dinama, onda treba biti jako oprezan, koliko se samo već puta pisalo i govorilo o interesu mnogih klubova, koliko je puta već “sve bilo gotovo”, a Ante se još nije maknuo iz svlačionice pod jugom. No, u slučaju Rome s više smo strana dobili potvrdu da se nešto ‘kuha’, da je talijanski klub ozbiljno zainteresiran i da bi se već ove zime mogao riješiti gordijski čvor kojim je vezna mladi Dinamov talent.

Da je tome tako potvrdila je i vijest iz Italije da je sportski direktor Rome Monchi spreman ovog tjedna doći u Zagreb i sastati se s Antinim ocem Miljenkom. Dakako, s igračem i njegovom stranom može se i dogovoriti, ali konačnu će riječ ipak imati Dinamo, čiji je Ćorić igrač. Nije tajna da su i Ćorić i Dinamo skloni transferu već ove zime, naravno, ne pod svaku cijenu, ne u bescjenje, iako je jasno da će svote koje su se spominjale lani, između 10 i 15 milijuna eura, Modri teško postići.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX

Drugo je pitanje bi li Ćorić išao odmah, ili bi se transfer dogovorio za ljeto i bi li, ako ode odmah, ostao u Romi, ili će ga rimski klub negdje poslati na posudbu do kraja sezone. Da, donedavno na opciju posudbe Ćorić i njegova strana nisu bili spremni, no, puno se toga promijenilo oko njega ove godine, pa je možda sad i ta opcija prihvatljiva. Dakako, još uvijek je sve u zraku, prijelazni tok tek se zahuktava, međutim, Ćorić u Romi u ovom trenutku uopće nije nemoguća misija.

Linker
04. svibanj 2024 18:54