Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images
NETKO NE GOVORI ISTINU

ČINILO SE DA JE NIKO KOVAČ DOVEO U RED NAJVEĆEG BUNTOVNIKA, NO UBRZO JE STIGAO IZNENAĐUJUĆ ODGOVOR 'Mislim da bi prelazak Ronaldu bio pametna odluka'

Dok James Rodriguez u razgovoru za Bild tvrdi kako je odnos između njega i Nike Kovača korektan te da ostaje u Bayernu, njegov otac u razgovoru za isti dnevnik tvrdi suprotno.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2019. 23:57

Situacija Jamesa Rodrigueza česta je tema u njemačkim medijima. Kolumbijski nogometaš nije se baš naigrao pod vodstvom Nike Kovača i njihov je odnos nerijetko opisivan kao hladan, a ponekad i napet. Igrača koji je u Bavarskoj na posudbi iz Real Madrida svakodnevno sele na neku novu lokaciju, a gdje će završiti u ovim se trenucima može samo nagađati...

Upravo je ovo bila tema koju je Bild stavio pred Kolumbijca, koji je od prvog dana Kovačevog dolaska u medijima istican kao najveći buntovnik u svlačionici. Ako je suditi po današnjim izjavama njemačkom dnevniku, mlada zvijezda više nema problema s hrvatskim trenerom i planira ostati u Bayernu.

"Nas dvojica smo profesionalci i imamo jedan normalan odnos igrača i trenera. Jako se trudim na treninzima kako bih dobio što veću minutažu. Moram ostati miran i biti u odgovarajućem mentalnom stanju kako bih pomogao momčadi. Trener je taj koji odlučuje o tome tko će igrati. Ja se moram pokazati na treninzima i iskoristiti svoje šanse kada dobijem priliku na terenu", izjavio je James u razgovoru za Bild.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group E - Benfica v Bayern Munich - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - September 19, 2018  Benfica's Jardel reacts to Bayern Munich's James Rodriguez, who looks on at Bayern Munich coach Niko Kovac   REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

I dok poznati veznjak govori jedno, njegov otac u razgovoru za isti dnevnik tvrdi potpuno suprotno.

"Moj sin nije sretan u Bayernu. On ima puno ponuda. Juventus? On je vrlo blizak Cristianu Ronaldu i mislim da bi mu prelazak u Juve bila dobra odluka", poručio je preko medija sinu Wilson Rodriguez.

Kakav će biti rasplet ove priče trebali bi saznati najkasnije do ljeta kada Jamesu istječe posudba na kojoj je u Bayernu.

Linker
27. travanj 2024 02:05