Bayern
 REUTERS/Andreas Gebert / REUTERS
DAO SI ODUŠKA NA TELEVIZIJI

BIVŠI NOGOMETAŠ BAYERNA I LIVERPOOLA NAPAO KOVAČEVU ZVIJEZDU 'Vjerujem da je očito kako je u pitanju samotnjak, strano tijelo u momčadi'

Piše: Slaven KižlinObjavljeno: 09. veljača 2019. 10:21

Dietmar Hamann bivši je nogometaš Bayerna i Liverpoola, sada je stručni komentator na jednoj televiziji. Nakon poraza u Leverkusenu 45-godišnjak je osuo paljbu po Robertu Lewandowskom.

- Vjerujem da je Bayernov problem Robert Lewandowski. Ponekad se teatralno ponaša, prema svima se odnosi svisoka, ponekad izgleda totalno nezainteresirano. Vjerujem da je očito kako je u pitanju samotnjak, strano tijelo u momčadi - prilično oštar bio je Hamann, a nakon ogleda u Berlinu poljski reprezentativac je odgovorio u istom mjerom.

- Ne zanima što drugi govore, pogotovo kada su pitanju ovakve gluposti - započeo je 30-godišnji napadač i onda sve spustio na osobnu razinu.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Nuremberg - Allianz Arena, Munich, Germany - December 8, 2018  Bayern Munich's Franck Ribery celebrates scoring their third goal with team mates      REUTERS/Michaela Rehle  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Michaela Rehle

- Nisam siguran da on zna bilo što o taktici.

Lewandowski je ove sezone odigrao 28 utakmica i zabio 24 gola, uz devet asistencija. Odlična statistika za nekoga tko je ‘strano tijelo’, uostalom, protiv Herthe je Lewandowski sudjelovao u akcijama za sva tri gola, a nakon njegove spašene lopte Coman je osigurao prolazak Bavaraca među osam.

Linker
03. svibanj 2024 00:30