Srđan Vrančić/Cropix
VEZNJAK NA METI

DINAMO ODBIO PONUDU ŠPANJOLSKOG PRVOLIGAŠA ZA JUNAKA MODRIH KOJEM SU PROPALE PRIPREME Na Maksimiru nisu ni trepnuli, čeka se nova izdašnija cifra

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 12. siječanj 2020. 21:57

Kapetanu Dinama Arijanu Ademiju praktički su propale zimske pripreme! To je loša vijest iz maksimirske svlačionice.

- Ademi mora imati stanku do dva tjedna!

To nam je kazao trener Nenad Bjelica. Neće moći trenirati s ostalima.

- Radi se o problemu koji je vukao cijelu jesen. Radi se o stopalu. Nije potpuno izliječen, tako da još mora čekati. Da, praktički će propustiti cijele pripreme, ali što možemo. Imamo mladih igrača, Gojaka, Majera, Ivanušeca... Tako je kako je, neka se izlijeći do kraja. Cijelu jesen se morao krpati, nije mu bilo lako. Igrao je i pod injekcijama, baš je bilo mučenje - zaključio je Bjelica... Međutim, Arijan Ademi putuje na pripreme u Rovinj, tamo će raditi po svom posebnom programu.

Milano, Italija, 261119. 
Stadion Giuseppe Meazza.
Utakmica 5. kola Lige prvaka, Atalanta - Dinamo.
Na fotografiji: tuga Dinamovih igraca nakon poraza od Atalante, Arijan Ademi.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX CROPIX

Inače, španjolski su mediji plasirali priču kako je kapetan Arijan Ademi na listi želja Betisa. Istina je, Dinamo je već odbio ponudu za Ademija! Nije bila dovoljno visoka, daleko ispod onih šest i nešto milijuna koliko je nudio Lille prije godinu i pol dana. Betis se nakon toga još nije javio i pojačao ponudu, okrenuo se alternativama, no nije isključeno da ipak nova ponuda sleti u Maksimir.

Linker
25. travanj 2024 23:44