REUTERS
POČINJE NOVA ERA

EKSPRESNI PREOKRET U KARIJERI NOGOMETNOG MAGA Legendarni Arsene Wenger zatresao Otok i najavio veliki povratak: 'Nisam ja stvoren za ovo!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. svibanj 2018. 20:10

Jedno slavno poglavlje je zauvijek zatvoreno, drugo već počinje! 68-godišnji Arsene Wenger najavio je povratak vrhunskom nogometu nešto više od mjesec dana nakon što je u velikom stilu zaključio svoju 22-godišnju eru u Arsenalu.

Ugledni francuski trener priznao je kako teško podnosi dosadu nakon odlaska s Emiratesa te kako je u potrazi za novi klubom.

"Vrlo brzo nakon odlaska sam osjetio dosadu. Očito sam tijekom godina razvio jednu posebnu vrstu ovisnosti, razvio sam taj gen za jednom posebnom vrstom uzbuđenja i sada se moram s time nositi. Jednostavno, nisam stvoren za uživanje u mirnom životu, opuštanju na plaži. Sada sam čak i malo ljubomoran na prijatelje koji to mogu", priznao je Wenger u razgovoru za beIN Sports i najavio sigurni povratak.

"Uzbuđuje me pomisao na novi izazov jer to znači da se ponovno mogu potvrđivati u ovome poslu. To je ono što trenutno želim od svog života. Obožavam se natjecati i željan sam novog dokazivanja. Ne znam što će se točno dogoditi, ali sada sam pred novim poglavljem koje tek treba napisati", najavio je slavni Francuz i nagovijestio da u izboru novog kluba neće pristati ne ništa manje slavno ime od Arsenala.

"To mora biti veliki klub, klub s ambicijama. Želim da se navijači probude i da kažu: 'Danas moj klub igra, danas ćemo gledati nešto posebno".

Linker
23. travanj 2024 06:21