REUTERS/Antonio Bronic
PIŠE MARCA

EUROPSKI MOĆNICI POMNO PRATE ZBIVANJA NA MAKSIMIRU Španjolci otkrivaju tko je sve zainteresiran za dovođenje jednog od najboljih igrača Dinama

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2018. 12:45

Sjajne igre Danija Olma u dresu Dinama privukle su interes europskih velikana.

Mladi 20-godišnji Španjolac tako se nalazi na meti uglednika kao što su Borussia Dortmund, Liverpool i Milan, piše Marca.

Marca ističe da je Olmo sjajno otvorio sezonu, da je golom i asistencijom bio jedan od najboljih igrača u visokoj 4:1 pobjedi protiv Fenerbahčea i iznosi njegovu statistiku. U 71 službenoj utakmici za Dinamo upisao je 167 golova i 15 asistencija.

"Logično je stoga da njegova slava prelazi državne granice. Jedan je od nominiranih za nagradu 'Golden Boy' i na meti najvećih europskih klubova. Liverpool, Borussia Dortmund i Milan pomno ga prate", piše autor teksta Alberto Rubio koji ističe i kako je Olmu san zaigrati za španjolsku reprezentaciju.

"Olmo je izostavljen s popisa Luisa de la Fuentea za utakmice protiv Albanije i Sjeverne Irske, ali je uvjeren da će mu dobre igre u Hrvatskoj otvoriti vrata La Rojite već za sljedeće utakmice", zaključuje se u tekstu.

Trenutna službena vrijednost Olma prema Transfermarktu inače iznosi 3.5 milijuna eura, ali nema nikakve sumnje da će mu vrijednost skočiti, posebice ako nastavi igrati ovako...

Linker
24. travanj 2024 14:02