Rummenigge i Kovač
 Pool / Bongarts / Getty Images
BURNO LJETO PRED BAVARCIMA

EUROPSKI VELIKAN KREĆE U REKONSTRUKCIJU! BRACO NA NIKAD VEĆEM ISPITU Nijemci otkrili impresivnu listu nogometaša koji bi uskoro mogli stići u Bayern

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. prosinac 2018. 19:48

Ako je za vjerovati njemačkom listu Kicker onda bi sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić idućeg ljeta mogao biti na velikom ispitu.

Naime, Bavarci nemaju namjeru biti pretjerano aktivini ove zime kada su transferi u pitanju već su fokusirani isključivo na ljeto kada bi trebala krenuti rekonstrukcija momčadi.

Nekolo bi igrača trebalo napustiti München, a među njima su dvije legende Arjen Robben i Franck Ribery, a njemački magazin Kicker je otkrio imena petorice nogometaša koji su kandidati za napadačke opcije.

Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Nuremberg - Allianz Arena, Munich, Germany - December 8, 2018  Bayern Munich's Franck Ribery celebrates scoring their third goal with team mates      REUTERS/Michaela Rehle  DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video
REUTERS/Michaela Rehle

Riječ je o Luki Joviću (Eintracht), Christianu Pulisicu (Borussia Dortmund), Timu Werneru (RB Leipzig), Nabilu Fekiru (Lyon) i Thorganu Hazardu (M.Gladbach). To su igrači s kojima će biti obavljeni razgovori u nadolazećim mjesecima.

Osim napada bavarski velikan bi navodno trebao posegnuti i za kojim rješenjem u obrani, ali kako god se priča razvila, Bayern očekuje vrlo zanimljivo ljeto.

Linker
26. travanj 2024 15:29