REUTERS/Eddie Keogh
PIŠE L'EQUIPE

FRANCUZI OTKRILI SVE DETALJE VELIKOG TRANSFERA EDENA HAZARDA Evo kada će odluka biti objavljena i koliko će iznositi visina odštete

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2019. 21:15

Eden Hazard sljedeće će sezone definitivno napustiti Chelsea i prijeći u redove Real Madrida.

Francuski L'Equipe tvrdi kako je dogovor između Chelseaja i Reala postignut još prije nekoliko tjedana, kao i da će službeno biti potvrđen nakon 29. svibnja, kada je na rasporedu finale Europske lige između Chelseaja i Arsenala.

Navodno je postignut dogovor oko visini odštete Hazarda na 100 milijuna eura plus bonusi, što bi trebao biti najskuplji posao u povijesti Reala, skuplji i od transfera Garetha Balea i Cristiana Ronalda.

Hazard sa Chelseajem ima važeći ugovor koji ga veže još godinu dana, a kako nema nikakvu namjeru potpisati produljenje, na Stamford Bridgeu neće riskirati da ostanu bez ikakve odštete.

Nakon posljednje premierligaške utakmice sezone protiv Leicestera Hazard je otvorenije nego ikad progovorio o budućnosti.

"Ja sam odluku donio još prije nekoliko tjedana, ali ne ovisi sve samo o meni. Rekao sam ljudima u klubu još prije par tjedana. Želio sam da sve bude poznato i ranije, ali nije se dogodilo. Ja i dalje čekam, kao i navijači", objasnio je Hazard.

Linker
27. travanj 2024 04:27