Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images
PIŠE LE PARISIEN

JEDAN OD NAJBOGATIJIIH KLUBOVA SVIJETA SPREMA SE POHARATI REAL Francuzi tvrde: Bogati vlasnik prvaka dovodi 'Kraljevski trojac' za 210 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. svibanj 2019. 10:29

Prema napisima francuskog Le Parisiena iz PSG-a u svoje redove žele dovesti čak trojicu nogometaša Real Madrida.

'Le Parisien' tvrdi kako vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi 'sprema revoluciju' i spreman je utući čak 210 milijuna eura za Realov trolist - Gareth Bale-Isco-Toni Kroos.

"Povratak Zinedinea Zidanea na klupu stavio je u izlog mnoge igrače koji su sve donedavno bili nedodirljivi", tvrdi francuski dnevnik. Brojne promjene spremaju se i u redovima PSG-a nakon sezone koja je označena kao neuspjeh, budući je osvojen naslov samo u francuskom prvenstvu.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 06:  Paris Saint-Germain President Nasser Al Khelaifi leaves the stadium after a press conference at Parc des Princes on September 6, 2017 in Paris, France. Kylian Mbappe signed a five year contract for 180 Million Euro.  (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)
Aurelien Meunier/Getty Images

Na izlaznim vratima su Edinson Cavani i Julian Draxler, a mogući su i neki drugi odlasci, tako da će promjena definitivno biti.

Kroosova vrijednost procijenjena se na 80 milijuna eura, Baleova na 70, a Iscova na 60. Na taj način napunila bi se Realova blagajna za silna željena pojačanja na čalu s Edenom Hazardom čiji bi transfer trebao biti i službeno objavljen krajem svibnja, nakon finala Europske lige.

Linker
08. svibanj 2024 08:24