REUTERS/Antonio Bronic
ODGOVOR KOJI NIJE OČEKIVAO

GUARDIOLA STIGAO PO HRVATA, ALI U MADRIDU GA JE DOČEKAO HLADAN TUŠ 'Kraljevi' za Vatrenog postavili cijenu koja je ekspresno 'ubila' interes 'Građana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. srpanj 2018. 16:45

Već se nekoliko mjeseci naveliko piše o potencijalnom odlasku Matea Kovačića iz redova Real Madrida. Hrvatski reprezentativac nedavno je i preko španjolske Marce poručio da je "za njega najbolje da ode u drugi klub gdje bi imao priliku igrati u kontinuitetu u prvoj postavi", a to je odmah bio okidač za europske velikane koji ga žele vidjeti u svom dresu.

Jedan od tih velikana je i Manchester City Pepa Guardiole koji je, kako pišu španjolski mediji, stigao po veznjaka Vatrenih nakon što su im propali planovi s Jorginhom koji je iz Napolija odlučio prijeći u Chelsea za 57 milijuna eura.

No, Guardiolu je dočekao hladan tuš. Iz Madrida mu je stigao odgovor da je cijena za Hrvata 80 milijuna eura, a to je izgleda 'ubilo' interes 'Građana' koji bi se sada trebali okrenuti nekim drugim opcijama.

Sky Sports pak javlja da je postavljena cijena bila 80 milijuna funti, a ne eura, što je previsok iznos za premijerligaškog prvaka koji bi se sada mogao okrenuti Mariju Lemini iz Southamptona. No, ističu da je sve izglednije kako se City neće uspjeti na vrijeme pojačati na toj poziciji.

Kovačić je, podsjetimo, u Madrid stigao iz Intera 2015. godine u transferu vrijednom 35 milijuna eura. U tom je razdoblju osvojio tri Lige prvaka, a kao starter krenuo je u samo 37 ligaških utakmica.

Linker
26. travanj 2024 18:26