Perišić
 Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
ODAPEO OTROVNU STRELICU

'IVAN PERIŠIĆ JE PREVAREN, KADA JE SHVATIO ISTINU ŠTETA JE VEĆ BILA POČINJENA' Interov trener bez dlake na jeziku o situaciji koja je podigla prašinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2019. 09:14

Transfer Ivana Perišića iz Intera u Arsenal ovog se siječnja nije realizirao.

Nakon ispadanja od Lazija u četvrtfinalu Talijanskog kupa cijeli je slučaj bez dlake na jeziku prokomentirao Interov trener Luciano Spalletti.

Perišić je protiv Lazija sjedio na klupi, a nakon javnog zahtjeva za transferom našao se na meti navijača koji mu otvoreno zvižde.

"Da,to je bila priča ovog prijelaznog roka, ali on je profesionalac, razumije svoju ulogu i već jučer je bio drugačijeg raspoloženja. Igrač je primio impresivnu ponudu i bio je u iskušenju. Međutim, shvatio je da to nije bila prava ponuda, da je prevaren", rekao je Spalletti.

MILAN, ITALY - JANUARY 19:  FC Internazionale coach Luciano Spalletti looks on during the Serie A match between FC Internazionale and US Sassuolo at Stadio Giuseppe Meazza on January 19, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images
Luciano Spalletti

"Sada će nastaviti s treninzima i kada bude imao sve misli usmjerene na Inter, igrat će", dodao je Interov trener.

Onda je odapeo otrovnu strelicu prema Interovom direktoru Beppeu Marotti.

"Ne znam je li bila dobra ideja ili ne reći da Perišić želi otići, ali igrač je dobio primamljivu ponudu i rekao je da je otvoren za to. Kada je shvatio da ponuda nije bila ono što je mislio, povukao se, ali šteta je već bila počinjena. Objavljivanje svega samo je podiglo tenzije oko njega i cijele momčadi. Trebat će vremena da se sve smiri", zaključio je Spalletti.

Iako cijela pozadina priče nije točno poznata, čini se da je Arsenal želio dovesti Perišića na posudbu do kraja sezone, ali se nije želio obvezati na otkup njegovog ugovora na ljeto. Cijeli transfer, navodno je trebao biti težak oko 40 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 05:48