Emilio Andreoli/Getty Images
POZVAO NA OPROST

'SHVAĆAM DA JE PERIŠIĆ MOGAO IZIRITIRATI NAVIJAČE, A PROČITAO SAM I DA SE LJUTIO NA MENE' Interov trener otvoreno progovorio o Vatrenom na udaru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2019. 19:43

Tenzije u redovima Intera i općenito oko kluba su visoke nakon ispadanja od Lazija u četvrtfinalu Talijanskog kupa i osvojenog tek jednog boda u posljednje dvije utakmice Serie A protiv Sassuola i Torina. Svemu je pridonio i zahtjev Ivana Perišića za transferom u siječanjskom prijelaznom roku. Činilo se kako će Vatreni završiti u Arsenalu, ali od svega nije bilo ništa, a Hrvat je navukao bijes navijača 'Nerazzurra'.

"Igrač je primio impresivnu ponudu i bio je u iskušenju. Međutim, shvatio je da to nije bila prava ponuda, da je prevaren", izjavio je Interov trener Luciano Spalletti nakon spoznaje da od Perišićevog transfera neće biti ništa.

MILAN, ITALY - JANUARY 19:  FC Internazionale coach Luciano Spalletti looks on during the Serie A match between FC Internazionale and US Sassuolo at Stadio Giuseppe Meazza on January 19, 2019 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images
Luciano Spalletti

Uoči nedjeljne utakmice Serie A protiv Bologne Spalletti je opet govorio o Perišiću, ali i napisima da je Antonio Conte viđen u Interovim klupskim prostorijama.

"Kada stalno ponavljate istu priču čini se da pokušavate stvoriti kontroverzu, iako ona ne postoji. Conte može ići gdje želi, a Marotta (Interov direktor) radi ono što je najbolje za Interovu budućnost. Ono što pišete zna biti tako smiješno", rekao je Spalletti.

MILAN, ITALY - DECEMBER 26:  Ivan Perisic of FC Internazionale reacts after misses a chance of goal during the Serie A match between FC Internazionale and SSC Napoli at Stadio Giuseppe Meazza on December 26, 2018 in Milan, Italy.  (Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)
Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
Perišić

Upitan za Perišića, Spalletti je u jednom dahu rekao:

"Čitam u novinama da se Perišić navodno ljutio na mene, ali ja sam taj koji mu je nastavio davati minutažu, usprkos tomu što neki govore. Vidim u ovoj situaciji da neki ljudi pokušavaju stvoriti probleme. Rekao sam da mislim da nije bilo mudro reći javno da Perišić želi otići, ali to nije bilo usmjerno protiv Marotte jer on je samo iskreno komentirao situaciju koja je već procurila u medije. Perišića su privikle određene brojke o kojima su mu rekli i mi razumijemo njegovu reakciju.

Onda je dodao:

"Sada je prijelazni rok završio i moramo se pokrenuti. Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Apelirao bih na navijače da se drže skupa i da štite momčad. Shvaćam da je Perišić bio uključen u situaciju koja ih je mogla iritirati, ali on je naš igrač i moramo ostvariti rezultate. U suprotnome riskiramo da nas oslabe, a vjerujte, puno njih to želi napraviti"

Linker
04. svibanj 2024 23:59