Rijeka
 Damir Krajac / Hanza Media / CROPIX
RADNA DOZVOLA NIJE PROBLEM

IZBORNIK ZLATKO DALIĆ GA NIJE PRIMIJETIO, ALI SLAVNI ENGLESKI KLUB ZATO JEST! Sjajni golman napušta Rijeku i stiže u nogometnu elitu?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 18. svibanj 2018. 10:15

Fulham i Aston Villa 26. svibnja na Wembleyju će odigrati finale kvalifikacija za ulazak u Premiership što je utakmica koju će vjerojatno sa zanimanjem popratiti i Simon Sluga.

Vratar Rijeke ove je sezone po formi u HNL-u i Europi (RB Salzburg, Olympiacos, Milan...) najkonstantniji vratar iz domaće lige, zbog toga je možda i zaslužio više pažnje Zlatka Dalića barem u vidu šireg popisa za Svjetsko prvenstvo, ali kada ga izbornik nije primijetio jesu emisari stranih klubova koji su ove sezone pohodili Rujevicu.

Jedan od njih je i Aston Villa koja je do sada pokazala najviše interesa za jedinicom Bijelih i koja bi završetkom prvenstva mogla napraviti prvi korak u nastojanju da ga angažira, odnosno poslati službenu ponudu na Rujevicu.

Inače, Sluga osim hrvatskog ima i talijansko državljanstvo, samim time bitno mu je olakšano dobivanje radne dozvole (još uvijek postoje oprečna tumačenja glede toga hoće li hrvatskim nogometašima nakon 1. srpnja 2018. trebati radna dozvola za odlazak na Otok) što također ide u prilog njegovom mogućem transferu u Aston Villu.

Linker
14. svibanj 2024 13:17