Vlado Kos / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

RIJEKIN TRENER OGLASIO SE NAKON RAZOČARANJA I SLUŽBENE PREDAJE NASLOVA 'Uz tolike promašaje više nismo ni zaslužili'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2018. 22:12

Nakon remija bez golova u Vinkovcima u 35. kolu Prve HNL između Cibalije i Rijeka oglasili su se treneri.

Bod je Cibaliji ostavio nadu u razigravanje za opstanak, dok je Rijeka i službeno predala naslov prvaka, vjerojatno Dinamu.

Cibalijin trener Davor Rupnik bio je iskren:

- Rijeka danas nije zaslužila poraz, ali je na kraju mogla proći kao mi protiv Rudeša u utakmici u kojoj smo poraženi u sudačkoj nadoknadi. Kada smo već preživjeli sve te riječke šanse krenuli smo u završnici utakmice s igračem manje hrabro i po preostala dva boda, međutim hrabrost nam se nije isplatila. U svakom slučaju ponosan sam na moje dečke koji iz utakmice u utakmicu igraju pod ogromnim pritiskom. Sada čekamo što će se dogoditi u Koprivnici, dobro nam je sve osim Istrine pobjede.

Oglasio se i Rijekin trener Matjaž Kek:

- Naravno da ne mogu biti zadovoljan rezultatom nakon utakmice u kojoj smo imali toliko šansi, takav posjed i takav pritisak na suparničku obranu. S kvalitetom koju posjedujemo morali smo nešto zabiti. Na kraju, kako se to obično zna dogoditi u nogometu, zamalo smo bili kažnjeni za promašaje u sudačkoj nadoknadi. Cibaliji čestitam na osvojenom bodu, domaći su igrali na gornjoj granici realnih mogućnosti, a uz tolike promašaje nismo ni zaslužili više od boda.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 06:08