CROPIX
MODRI MERCATO

MODRI DRAGULJ NA METI NAJBOLJIH KLUBOVA SVIJETA! MENADŽER U LONDONU PREGOVARAO S VELIKANOM? 'Već sam dvaput razgovarao s onima koji ga žele dovesti'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. svibanj 2019. 13:38

Od engleskih kolega stigla nam je informacija da je i Chelsea zainteresiran za Antonija Marina. Nije novost da Dinamovo krilo žele najbolji svjetski klubovi, nije Chelsea jedini, engleski i španjolski klubovi, prije svih, ali je dodatno zagolicala informacija da je Marinov agent Miroslav Bičanić prošlog tjedna, u vrijeme odigravanja finalnog dvoboja PL International Cupa između Dinama i Bayerna, u Londonu i razgovarao s ljudima iz Chelseaja.

Bičanić nam nije jučer decidirano potvrdio razgovore s londonskim klubom, ali ih nije ni demantirao.

- U Londonu sam već dvaput razgovarao s klubovima kojima je Antonio zanimljiv i koji bi ga željeli dovesti, ali svima im govorim da Marin želi ostati u Dinamu i ovdje se igrački razvijati - rekao je Bičanić.

Zagreb, 120319.
Igraliste Hitrec Kacian.
Utakmica osmine finala juniorske Lige prvaka izmedju GNK Dinamo Zagreb i Liverpool FC. 
Na fotografiji: Antonio Marin.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / CROPIX
Antonio Marin

Chelsea je, doduše, u ovom trenu pod zabranom transfera, iako se nada da će tu zabranu ukinuti viša instanca, pa je ionako teško očekivati Marinov odlazak na Stamford Bridge. Uostalom, u tijeku su i pregovori o novom ugovoru s Modrima, ni Dinamo ni igračeva strana zasad ne razmišljaju o tom transferu. Iako veliki klubovi sve češće i bliže oblijeću Maksimir zbog Antonija Marina.

Linker
24. travanj 2024 15:11