Action Images via Reuters/Jason Cairnduff
REAKCIJA NAKON OTKAZA

MOURINHO SE OGLASIO I PRIOPĆENJEM POSLAO PORUKU MANCHESTERU, NAVIJAČIMA I MEDIJIMA Evo što je poručio slavni Portugalac nakon smjene na Old Traffordu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2018. 18:59

Jose Mourinho dobio je otkaz nakon što je dvije i pol godine proveo za kormilom Manchester Uniteda.

Portugalac je smijenjen još u utorak ujutro nakon što su u engleskom velikanu konačno izgubili strpljenje i odlučili da su loš ulazak u sezonu, povišene tenzije u svlačionici, kao i uglavnom neuvjerljive predstave njihovih igrača na terenu, čak i u slučaju nekih pobjeda, jednostavno previše čak i za uglednog trenera poput Josea.

Nešto više od 24 sata nakon smjene, Portugalac je konačno u javnost pustio svoju službenu izjavu.

Soccer Football - Premier League - Manchester United vs West Bromwich Albion - Old Trafford, Manchester, Britain - April 15, 2018   Manchester United manager Jose Mourinho as Paul Pogba is substituted       Action Images via Reuters/Jason Cairnduff    EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
Reuters/Jason Cairnduff

"Od prvog sam dana bio neizmjerno ponosan što sam nosio grb Manchester Uniteda i vjerujem da su to navijači prepoznali. Baš kao što je bio i slučaj u mojim prethodnim klubovima, radio sam s nekim sjajnim ljudima i vjerujem da će dio njih ostati moji prijatelji do kraja života. Znam da ste svi svjesni mojih profesionalnih načela. Svaki put kada zaključim jedno poglavlje, ja pokazujem najdublje moguće poštovanje i ne komentiram svoje bivše kolege. Nadam se da će mediji poštovati moj položaj i dopustiti mi da normalno vodim život sve dok se ponovno ne odlučim vratiti nogometu. Sretan Božić", izjava je Portugalca koju prenose britanski mediji.

Podsjetimo, danas je i službeno potvrđeno da je klupu 'Crvenih vragova' preuzeo njihov bivši igrač i legenda kluba Ole Gunnar Solskjaer koji će sigurno voditi klub barem do kraja sezone. 45-godišnji Norvežanin preuzima vruću klupu u trenucima kada United zauzima šesto mjesto Premier lige s 19 bodova manje od vodećeg Liverpoola.

Linker
26. travanj 2024 20:55