REUTERS/Andrew Yates
PIŠU BRITANCI

CURE NOVI PIKANTNI DETALJI IZ VELIKOG SLAVLJA U SVLAČIONICI NAKON OTKAZA MOURINHU Svjetski prvak urlao: 'Za***avao se s pogrešnim tipom'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2018. 12:41

Otkaz Joseu Mourinhu i dalje je glavna tema na 'Otoku'. Gotovo pa iz sata u sat cure neki novi detalji iz rastanka Portugalca i Manchester Uniteda.

'Crveni vragovi' i Mourinho rastali su se nakon dvije i pol godine suradnje, a slavnom je treneru presudila loša forma momčadi, ali i kritično stanje u svlačionici. Pritom najviše mislimo na odnose između Josea i Paula Pogbe koji je pod njim pao u drugi plan.

Francuski reprezentativac s velikim je veseljem dočekao ovaj otkaz. Čak se i nedugo nakon istog oglasio fotografijom koju je objavio na Instagramu, no istu je nakon 10-ak minuta izbrisao najvjerojatnije na savjet kluba ili menadžera. Pisalo se i kako je svjetski prvak nakon odlaska Mourinha davao 'high five' suigračima, a sada The Sun donosi priču i još jednoj njegovoj reakciji i slavlju pred suigračima.

Screenshot (Instagram)

"Mislio je od mene napraviti budalu, okrenuti navijače protiv mene... Ali za***avao se s pogrešnim tipom", navodno je urlao Pogba, a, kako pišu Britanci, smjenu Mourinha i slavlje je raširenih ruku dočekalo još nekoliko igrača.

Manchester je pod portugalskim trenerom ostvario najmanje bodova (26) u prvih 17 kola još nakon 1990. godine, a loše igre smjestile su United na šesto mjesto Premiershipa s čak 19 bodova manje od vodećeg Liverpoola.

Linker
06. svibanj 2024 18:41