Action Images via Reuters/Carl Recine
PONOVNO U ENGLESKOJ

NA OTOKU TVRDE: SLAVEN BILIĆ SE VRAĆA KUĆI! HRVAT POTUKAO KONKURENCIJU I PREUZIMA KULTNI ENGLESKI KLUB Bivši izbornik Vatrenih pred velikim iskušenjem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2019. 11:11

Sudeći prema napisima engleskih medija Slaven Bilić ima novi posao i od sljedeće sezone trenirat će engleskog drugoligaša West Bromich Albiona.

Navodi se kako je Bilić održao dva kruga razgovora s predstavnicima WBA-a i da je na kraju dogovorena trogodišnja suradnja.

Chris Hughton i Bruno Labbadia bili su tek neki od kandidata s kojima su predstavnici WBA-a razgovarali za posao, a na kraju je hrvatski stručnjak 'potukao' konkurenciju.

Bilić je trenirao West Ham United između 2015. i 2017. godine i nikada nije skrivao želju za povratkom u engleski nogomet.

Posljednji trenerski posao Bilić je obnašao u saudijskom Al-Ittihadu u kojem je smijenjen u veljači. Valja reći kako je WBA bez stalnog trenera još od ožujka kada je otkaz dobio Darren Moore. Prošle sezone WBA je tijesno je propustio vratiti se u Premiership iz kojeg je ispao na kraju sezone 2017/18.

Nema sumnje kako će pred Bilića biti postavljen cilj povratka među elitu.

Linker
26. travanj 2024 04:38