REUTERS/Antonio Bronic
PIŠU BRITANCI

NAKON UTAKMICE HRVATSKE I WALESA ZVIJEZDA REAL MADRIDA OSVANULA NA NASLOVNICAMA OTOČKIH MEDIJA Spremaju li nam velikani senzacionalnu razmjenu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2019. 11:12

Hrvatska je u subotu u Osijeku s 2:1 srušila Wales, a na terenu se našao i Gareth Bale. Najveća zvijezda Velšana nedugo je nakon te utakmice osvanula na naslovnicama brojnih medija, a razlog nije njegova igra protiv Vatrenih već odlazak iz Real Madrida o kojem se naveliko nagađa već nekoliko mjeseci.

Naime, kako piše Daily Mail, Balea će u svoje redove pokušati dovesti Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer želi Velšanina, no navodno klub s Old Trafforda nije spreman platiti 85 milijuna eura koliko bi Madriđani mogli tražiti za svoju zvijezdu.

MADRID, SPAIN - APRIL 21: Gareth Bale of Real Madrid CF reacys after he had his shot at goal saved during the La Liga match between Real Madrid CF and Athletic Club at Estadio Santiago Bernabeu on April 21, 2019 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
Denis Doyle/Getty Images

Englezi pišu da bi to bila jednogodišnja posudba s mogućnošću produženja na još 12 mjeseci te da bi ista mogla Realu biti privlačna jer bi se tako na neko vrijeme riješili Baleove plaće, a ujedno i problema koji je nastao u sada već pretrpanoj svlačionici 'Kraljeva'. Zidane, naime, nakon dolaska Edena Hazarda, na Santiago Bernabeuu više nikako ne može pronaći mjesta za Velšanina.

The Sun i Daily Mirror pak pišu o jednoj drugoj opciji. Prema njima, na pomolu je velika razmjena u kojoj bi Bale stigao na Old Trafford, a u smjeru Madrida bi otišao Paul Pogba.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 12: Paul Pogba of Manchester United looks dejected following his side's defeat during the Premier League match between Manchester United and Cardiff City at Old Trafford on May 12, 2019 in Manchester, United Kingdom. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)
Dan Mullan/Getty Images
Pogled prema Madridu? Paul Pogba

"Zidane je veliki obožavatelj svog sunarodnjaka. Dolaskom Jovića i Hazarda Real je potrošio već dosta novca i možda treba neki drugi način na koji bi privukao veznjaka Crvenih Vragova, a razmjena s Baleom je definitivno opcija", zaključuju Britanci.

Linker
27. travanj 2024 03:47