Srdjan Stevanovic/Getty Images
NAGAĐANJA UOČI PRIJELAZNOG ROKA

NEYMAR SE VRAĆA U BARCELONU DVIJE GODINE NAKON NAJSKUPLJEG TRANSFERA IKAD? Katalonski mediji reagirali na napise o ludom transferu i odlasku Valverdea

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2019. 10:29

Nakon Barceloninog poraza od Valencije u finalu Kupa kralja (1:2) glasno se medijski nagađalo kako bi se taj rezultat mogao odraziti na momčad.

Navodilo se kako je uzdrmana pozicija trenera Ernesta Valverdea i krenulo se nagađati s imenima njegovog potencijalnog nasljednika. Međutim, Mundo Deportivo tvrdi pozivajući se na izvore bliske klubu da Barcelonini čelnici nemaju nikaqkvu namjeru smijeniti trenera.

"Predsjednik Bartomeu želi prikupiti sve potrebne informacije prije konačne dijagnoze. Neće donositi nikakvu ishitrenu odluku", navodi Mundo, ipak ne isključujući svaku mogućnost Valverdeove smjene, ali navodeći da do nje neće doći sada svakako.

Barceloninom sezonom u klubu usprkos osvojenom naslovu španjolskog prvaka ne mogu biti zadovoljni. Posebnu gorčinu ostavilo je ispadanje od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka nakon 3:0 pobjede u prvom susretu, a poraz od Valencije 'šlag na tortu'.

Istovremeno je španjolski novinar Gerard Romero lansirao informaciju da Barcelona razmišlja o vraćanju Neymara na Camp Nou i to svega dvije godine nakon rekordnog transfera teškog 222 milijuna eura. Teorija kaže da su u PSG-u spremni prodati Brazilca koji nije opravdao lude novce, a put Pariza bi otišao Ousmane Dembele. PSG bi u cijeloj priči dobio i određeni novčani iznos koji nije naveden.

Screenshot

Mundo Deportivo tvrdi da takve priče nemaju osnove i da se predstavnici Barcelone nisu našli s igračevim agentom i da PSG uopće na razmišlja o prodaji Neymara.

Linker
11. svibanj 2024 05:25