REUTERS
PRENOSI SPORT BILD

NIJEMCI TVRDE: CRISTIANO RONALDO MAMI KOVAČEVU ZVIJEZDU U JUVENTUS Otkriven zanimljiv detalj koji bi mogao biti indikator velikog ljetnog transfera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. lipanj 2019. 00:35

Ako je za vjerovati napisima Sport Bilda, Cristiano Ronaldo zove Jamesa Rodrigueza da mu se priključi u redovima torinskog Juventusa.

Nakon dvogodišnje posudbe u redovima Bayerna 27-godišnji kolumbijski veznjak ovog će ljeta napustiti München. Rodriguez je i dalje igrač madridskog Reala, a vjeruje se da Bayern Nike Kovača neće aktivirati 42 milijuna eura tešku odštetnu klauzulu i otkupiti njegov ugovor. Hrvatski trener i Rodriguez imali su navodno neke nesuglasice u prošloj sezoni, a mediji su svojevremeno nagađali i da je došlo do određenog sukoba.

MADRID, SPAIN - MAY 01:  James Rodriguez of Bayern Muenchen and Cristiano Ronaldo of Real Madrid embrace prior to the UEFA Champions League Semi Final Second Leg match between Real Madrid and Bayern Muenchen at the Bernabeu on May 1, 2018 in Madrid, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
David Ramos/Getty Images

Kako se Rodriguez ne želi niti vratiti u Real zbog narušenih odnosa s trenerom Zinedineom Zidaneom vjeruje se kako je pronalazak novog kluba najrealnija opcija, a prema svemu sudeći to bi lako mogao biti talijanski prvak.

Screenshot

Sport Bild tvrdi kako je Ronaldo već kontaktirao svog bivšeg klupskog suigrača (iz Reala između 2014. i 2017.) putem Facetimea i da su za njegovo dovođenje zainteresirani i čelnici Juventusa. Nadalje, Ronaldo i Rodriguez dijele i istog menadžera Jorgea Mendesa, koji predstavlja i još jednu nezadovoljnu zvijezdu Bayerna - Renata Sanchesa.

Linker
26. travanj 2024 22:35