REUTERS
TRANSFERI

NIŠTA OD DOLASKA U JUVENTUS! PRVI FAVORIT TALIJANSKIH MEDIJA JE OTPAO 'Ugovor je potpisan i on ostaje u klubu bez obzira što se piše'

Prije nekoliko dana talijanski su mediji objavili kako je Simone Inzaghi gotovo sigurno nasljednik Maxa Allegrija na klupi Juventusa, ali sada je jasno da se to neće dogoditi.
Piše: HinaObjavljeno: 03. lipanj 2019. 18:03

Predsjednik Lazija Claudio Lotito objavio je da će Simone Inzaghi ostati trener rimskog kluba, iako se u medijima nagađalo da bi mogao preuzeti AC Milan ili Juventus.

"Obnovili smo ugovor sa Inzaghijem. Za mene je to očekivani ishod bez obzira na pisanje medija. Niti u jednom trenutku nisam bio zabrinut, dobro poznajem Inzaghija i mi smo jedna velika obitelj", kazao je Lotito.

Inzaghi je tri sezone na kormilu Lazija i klub je dva puta završio na petom mjestu talijanskog prvenstva. Prošle godine Liga prvaka im je izmakla samo zbog lošijeg međusobnog omjera protiv Intera.

U nedavno završenoj sezoni bili su osmi u Seriji A, ali su osvojili talijanski Kup pobijedivši u finalu Atalantu sa 2-0.

Soccer Football - Champions League - Liverpool victory parade - Liverpool, Britain - June 2, 2019  Liverpool manager Juergen Klopp during the victory parade  REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble / REUTERS
Liverpool doček

Uprava Liverpoola želi produžiti ugovor sa Kloppom

Uprava Liverpoola želi produžiti ugovor sa trenerom Juergenom Kloppom, iako mu sadašnji ističe tek u ljeto 2022. godine.

Klopp je preuzeo Liverpool 2015. godine i klub je rastao iz sezone u sezonu. Prošle godine izgubili su u finalu Lige prvaka od Real Madrida, a ove sezone je klub osvojio Ligu prvaka, a u Premier ligi je do samog kraja bio u utrci za naslov, ali je unatoč osvojenih 97 bodova na kraju završio iza Manchester Cityja.

"Klopp je fantastičan trener, ali isto tako on je skroman i pažljiv čovjek. Omiljen je kod igrača i navijača Liverpoola. Koliko ga igrači vole i cijene najbolje su pokazali prilikom proslave u Madridu", kazao je predsjednik Liverpoola Tom Werner.

Linker
26. travanj 2024 15:54