Laurence Griffiths / Getty Images
PIŠE MARCA

OBJAVLJENA ASTRONOMSKA ODŠTETA ZA MOGUĆEG 'NASLJEDNIKA LUKE MODRIĆA' Španjolci tvrde: Oni si više neće dopustiti da im se ponovi 'slučaj Modrić'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. studeni 2018. 14:51

Po pisanju Marce, vodstvo Tottenhama napokon je objavilo cijenu za svog playmakera Christiana Eriksena (26), koji se već neko vrijeme spominje kao mogući nasljednik Luke Modrića u Real Madridu.

Ugledni španjolski dnevnik tvrdi kako je Tottenham izvjesio cijenu od nevjerojatnih 250 milijuna eura za danskog reprezentativca i prvu zvijezdu momčadi koju je Hrvatska na Svjetskom prenstvu izbacila u osmini finala nakon jedanaesteraca.

Iako je Eriksen pod ugovorom sa Spursima do 2020. godine te slovi kao jedan od najboljih kreatora igre u današnjem nogometu, Marcina objava izazvala je lavinu reakcija i komentara ljubitelja nogometa koji smatraju da je ovakva astronomska početna cijena pretjerivanje čak i kad stiže od tvrdog pregovarača kakav je vlasnik Tottenhama Daniel Levy.

Marca također nagađa kako je dio razloga za visoku cijenu upravo transfer Luke Modrića koji je 2012. godine za 'samo' 35 milijuna eura iz Tottenhama prešao u Real.

Levy si, po ovoj verziji, ne može oprostiti što je današnjeg najboljeg igrača svijeta pustio za tako skroman iznos, i s Eriksonom ne želi ponoviti sličnu pogrešku, piše španjolski dnevnik.

Linker
26. travanj 2024 03:29