Action Images via Reuters/John Sibley
RONALDO PONOVNO NE DOLAZI?

ŠPANJOLCI UVJERENI: LUKA MODRIĆ JE SIGURNO DOBITNIK ZLATNE LOPTE! UREDNIK FRANCE FOOTBALLA OTKRIO 'Nazvao sam najboljeg i rekao da je dobio nagradu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. studeni 2018. 10:51

Idućeg ponedjeljka svijet će konačno saznati tko je dobitnik Zlatne lopte, a strani mediji naveliko su se raspisali kako će ona sigurno pripasti hrvatskom reprezentativcu Luki Modriću. Španjolski radio 'Cadena Cope' tako javlja da je upravo Modrić čovjek koji će prekinuti dominaciju Ronalda i Messija.

- On će u ponedjeljak u Parizu primiti nagradu i tako naslijediti svog bivšeg suigrača Ronalda. Bit će to treća godina zaredom da neki igrač Reala osvaja ovu nagradu - pišu Španjolci.

Modrić bi navnodno u Francusku trebao stići privatnim avionom zajedno s predsjednikom Florentinom Perezom i kapetanom Sergijom Ramosom.

- Pobjednik je poznat. Najbolji je dobio moj poziv u kojem sam mu rekao da je najbolji i to je sve - kazao je urednik 'France Footballa' Pascal Ferre, ali nije otkrio koga je pozvao.

Španjolska 'Cadena' tvrdi kako je riječ o Modriću, a pobjedu je odnio ispred Ronalda i Antoine Griezmanna.

Prema navodima talijanskih medija, Portugalac se neće pojaviti na dodjeli Zlatne lopte, koju je osvajao pet puta, čime je uz Lea Messija najuspješniji nogometaš u povijesti. Isto nije učinio niti kada je Modriću dodijeljena nagrada 'The Best'.

Linker
03. svibanj 2024 21:02