Zeljko Puhovski / CROPIX
STRAŠNA KONKURENCIJA

ODLUKA JE PALA: VELIKA NADA I POJAČANJE DINAMA IPAK ODLAZI NA POSUDBU! Sportski direktor prokomentirao nove poteze: Bit ćemo još jači nego jesenas!

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. siječanj 2019. 16:31

Iako je bilo govora da bi do kraja sezone mogao u Poljsku, u Gornik, koji ga je žarko želio, Luka Menalo ipak neće napustiti HNL.

Danas je dogovoreno da će ostatak sezone provesti u Slavenu Belupu.

Mlado krilo iz Čapljine jesenas se nije uspjelo nametnuti u Dinamu, konkurencija na krilima vrlo je velika, pa će momak koji je došao iz Širokog formu za povratak u Maksimir loviti u Koprivnici.

"Dogovorili smo se da ide u Koprivnicu, otišli su on, Matel i Budimir, stigli Andrić i Atiemwen. Siguran sam da ćemo biti jači nego jesenas", - objasnio je sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

Menalo je u Dinamo stigao kao jedan od najvećih talenata u susjednoj BIH, igrač koji je još kao klinac na sebe skrenuo pozornost. Međutim, u jesenskom dijelu sezone nije imao preveliku minutažu, igrao je na deset prvenstvenih utakmica, od toga je startao samo na dvije, protiv Lokomotive i Intera. U Kupu je igrao na dvije utakmice, a u Europi niti jednu.

U nedavnom intervjuu za SN je prokomentirao svoj dosadašnji put u Dinamu.

Što očekujete, vjerujete li da ćete na ovim pripremama zaslužiti da na proljeće igra više?

"Kad se radi o prvom dijelu sezone, maksimalno sam zadovoljan onim što je momčad napravila, plasirali smo se u europsko proljeće, što je povijesni uspjeh. Prvi smo u prvenstvu a u Kupu smo došli do polufinala. Međutim, s osobnim ciljevima ne mogu biti zadovoljan. Nisam imao veliku minutažu, nisam se uspio izboriti za nju, nisam iskoristio priliku koju sam dobio. Na tome moram poraditi".

Linker
26. travanj 2024 08:33