REUTERS/Heino Kalis
JAKO HRABRO

OTIMAO LJUDE, PLJAČKAO IH, A ONDA IZAŠAO IZ ZATVORA I POSTAO SUIGRAČ BIVŠEM DINAMOVCU Velikan doveo pojačanje na koje većina ne bi niti pomislila

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2019. 22:40

Olympiakos potvrdio je dolazak novog nogometaša u klub, a riječ je o Portugalcu Rúbenu Semedu za kojeg je grčki velikan Villarrealu ispaltio oko 4,5 milijuna eura.

Ne bi ovo bila i neka vijest da nije riječ o nogometašu koji je prije samo godinu dana bio iza rešetaka i to zbog nekoliko krivičnih dijela. Krajem 2017. godine prijetio je ljudima pištoljem, da bi nešto kasnije jednog čovjeka bocom udario u glavu.

Kao da to nije bilo dovoljno, početkom prošle godine je s još dvojicom prijatelja oteo i opljačkao čovjeka da bi nakon toga završio u zatvoru. Iza rešetaka je proveo pet mjeseci da bi bio pušten obzirom da je uplaćena jamčevina od 30 tisuća eura.

Drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u portugalskom Rio Aveu, a sada stiže u Olympiakos gdje je predstavljen kao veliko pijačanje kluba. Riječ je o 25-godišnjem nogometašu koji igra na poziciji stopera, a karijeru je započeo u Sportingu iz Lisabona.

Linker
26. travanj 2024 02:14