Emilio Andreoli/Getty Images
SJAJAN POSAO

PERIŠIĆU, BROZOVIĆU I VRSALJKU DOLAZI VELIKO POJAČANJE Talijani tvrde: Sve je već dogovoreno, a otkriveni su i detalji ugovora

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2019. 09:52

Sjajni i prekaljeni stoper Atletico Madrida Diego Godin trebao bi sljedećeg ljeta pojačati redove milanskog Intera, kojeg brane Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Sky Sport Italia, kao i Gazzetta dello Sport i Corriere dello Sport tvrde da je ovaj urugvajski 32-godišnji stoper pristao potpisati dvogodišnji ugovor s 'Nerazzurrima' s opcijom produljenja na treću godinu. Na San Siro će doći bez odštete budući mu na ljeto istječe ugovor s Atleticom.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v Atletico Madrid - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - September 29, 2018  Real Madrid's Gareth Bale in action with Atletico Madrid's Diego Godin during the match       REUTERS/Javier Barbancho
REUTERS/Javier Barbancho

Godin je u redove Atletica stigao na ljeto 2010. godine iz Villarreala, a u dresu urugvajske reprezentacije skupio je 125 nastupa i zaigrao je na posljednja tri svjetska prvenstva.

Linker
26. travanj 2024 06:24