Ivan Santini
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
HRVATSKI MERCATO

ENGLEZI VATRENOG SELE NA OTOK, ALI U NJEGOVOM KLUBU NE ZNAJU NIŠTA O TOME - NISMO DOBILI PONUDU Bivši dinamovac već ove zime napušta Italiju?

Piše: Damir DobrinićObjavljeno: 04. siječanj 2019. 23:39

Ugledni britanski Daily Mail raspisao se o interesu člana engleske Premier lige Cardiffa za 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca Ivana Santinija.

Cardiffov prvi izbor bio je argentinski napadač Nantesa Emiliano Sala, za kojeg bi francuskom klubu platili oko 22 milijuna eura, ali čini se da on baš i nije previše zainteresiran za odlazak u Wales.

Daily Mail piše da je zamjena pronađena u Santiniju, za kojeg Cardiff njegovu aktualnom klubu Anderlechtu nudi pet milijuna eura. Santini je treći strijelac belgijskog prvenstva s 11 golova, ali dojam je da belgijski velikan ne bi imao ništa protiv njegove prodaje.

- Nema ništa konkretnog u vezi sa Santinijem - poručio je sportski direktor Michael Verschueren.

Hoće li Ante Ćorić na posudbu?

Ante Ćorić (21) ljetos je došao u Romu svjestan da u prvih nekoliko mjeseci vjerojatno neće dobiti ozbiljniju minutažu. Međutim, ukupnih 45 minuta, koliko je proveo na terenu, ispod je svih očekivanja i stoga je logično da talijanski mediji zadnjih dana vrte priču po kojoj bi hrvatski veznjak mogao na posudbu već ove zime.

AS Roma

Roma u rosteru ima puno igrača i za sve, jednostavno, neće biti dovoljno prostora, tako da bi za neke bilo najbolje otići na posudbu. Talijani pišu da Roma za Ćorića ima upita iz nekoliko klubova Serie A, ali da u klubu još dvoje što napraviti. Zna se da sportski direktor Monchi ima odlično mišljenje o Ćorićevim sposobnostima, ali je trener Di Francesco onaj koji odlučuje o minutaži igrača.

Linker
06. svibanj 2024 20:37