Ivan Santini
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
PRENOSI DAILY MAIL

JOŠ JEDAN HRVAT NA PUTU ZA PREMIER LIGU? VATRENI U TRANSFERU ŽIVOTA SELI NA OTOK Englezi tvrde: Hrvatski napadač već je dobio ponudu prvoligaša!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2019. 14:22

Engleski premierligaš Cardiff City imao je namjeru u svoje redove ove zime dovesti napadača Nantesa, Emiliana Salu, ali izgleda da od čitavog posla ipak neće biti ništa. Bili su u Cardiffu spremni platiti oko 20 milijuna eura za spoemnutog, ali je iz Francuske stigla odbijenica.

Na Otoku su tako prisiljeni rješenje potražiti negdje drugdje, a ako je za vjerovati Daily Mailu pronašli su ga u liku i djelu hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Santinija. Za Vatrenog su navodno na adresu Anderlechta već poslali ponudu od pet milijuna eura.

Englezi tvrde kako bi se Santini koji ove sezone postigao 11 pogodaka, dobro uklopio u momčad Cardiffa, a ukoliko dođe do dogovora zarađivao bi oko dva milijuna funti godišnje.

Soccer Football - Europa League - Group Stage - Group D - Spartak Trnava v Anderlecht - Anton Malatinsky Stadium, Trnava, Slovakia - September 20, 2018  Anderlecht's Ivan Santini in action with Spartak Trnava's Erik Jirka   REUTERS/Radovan Stoklasa - RC1814B33460
REUTERS/Radovan Stoklasa / REUTERS
Ivan Santini

Talentirani napadač prošloga je ljeta stigao u Anderlecht iz Caena, a uskoro bi mogao ostvariti novi transfer, najveći u dosadašnjem dijelu karijere.

Linker
07. svibanj 2024 14:52