Alberto Lingria / REUTERS
PREOKRET U ZADNJI ČAS

POJAVILA SE NOVA VERZIJA - VELIKI HRVATSKI TRANSFER 'NIJE BIO MOGUĆ'? Evo kako su tri različita izvora objasnila lošu vijest za Marcela Brozovića

Brozovićev menažder tvrdi kako je transfer u Sevillu stopirao trener Intera Spalleti, dok u Sevilli imaju dvije ne baš identične verzije neuspjelog transfera hrvatskog veznjaka iz Italije u Španjolsku
Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 02. veljača 2018. 12:37

Sportski direktor Seville, Oscar Arias, rekao je nakon zatvaranja zimskog prijelaznog roka kako je htio dovesti Marcela Brozovića (25) iz milanskog Intera, no da to “nije bilo moguće”.

- Bila je to prilika, on nam je mogao biti važan, no na kraju njegov dolazak nije bio moguć - rekao je Arias ne otkrivajući detalje.

Glasnogovornik Seville rekao je kako hrvatski vezni igrač nije došao jer Sevillu nije napustio ni jedan vezni igrač koji bi oslobodio mjesto za Brozovića. Postojala je mogućnost da je napusti Guido Pizzaro (27).

Sei in forma frateee

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

- Bilo je momčadi koje su pitale za njega, no ni u jednom trenutku ga nismo mislili poslati na tržište. Zadovoljni smo njime, uvjereni da će nam i dalje biti važan igrač - rekao je Arias.

Brozovićev zastupnik, Miroslav Bičanić, u srijedu je rekao kako je Interov trener Luciano Spalletti odbio pustiti Brozovića jer Inter nije doveo zamjenu za njega.

Glasnogovornik Seville je u četvrtak rekao da ne zna je li Inter blokirao transfer. Sevilla je dovela četvoricu novih igrača - lijevog bočnog Guilhermea Aranu, desnog beka Miguela Layúna, veznog Roquea Mesu i napadača Sandra Ramíreza. Klub su napustili napadač Walter Montoya, lijevo krilo Borja Lasso i vezni Michael Krohn-Dehli.

Linker
05. svibanj 2024 23:27