REUTERS
ZAHUKTALO SE NA RUJEVICI

POVREMENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC SE VRAĆA NA RUJEVICU NAKON DVIJE I POL GODINE? Rijeka dogovorila i dolazak braniča kojeg je htio dovesti i Dinamo

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 31. siječanj 2018. 18:43

Ivan Mance ostao je zakopčan po pitanju imena, ali tijekom dana proširila se informacija da bi Riječani u svoj tabor rado vratili Marina Leovca.

Lijevi branič Bijelih prije dvije i pol godine prešao je u redove grčkog PAOK-a, imao je u klubu odličan status i bilo je iznenađenje kada je istekom jesenskog dijela sezone iskazao želju za odlaskom.

Imao je nekakvih opcija za Tursku, a kada se do kraja prijelaznog roka nisu realizirale, Rijeka je postala aktualna. Najprije za posudbu do ljeta a onda tko zna…

Darko Velkovski potpisao ugovor za dolazak na ljeto

U riječkom prvoligašu potvrdili su i angažman Darka Velkovskog. Riječ je o 22-godišnjem Makedoncu, igraču Vardara, koji se već spominjao u kontekstu novog igrača Rijeke već ove zime, ali cijela priča je prolongirana za ljeto.

Velkovskom u lipnju istječe ugovor, a Vardar je, navodno, za njegov prelazak već ove zime tražio 300-tinjak tisuća eura odštete što je uvelike iskakalo iz okvira riječkih mogućnosti. Ovako će Rijeka dobiti igrača besplatno, riječ je o središnjem braniču (po potrebi i veznjaku), reprezentativcu Makedonije, koji je već duže vrijeme na radaru Rijeke, ali i drugih klubova.

Soccer Football - Europa League - FK Vardar vs Zenit Saint Petersburg - Philip II Arena, Skopje, Macedonia - September 14, 2017   Vardar's Darko Velkovski and Hovhannes Hambardzumyan in action with Zenit St. Petersburg's Daler Kuzyayev    REUTERS/Ognen Teofilovski
REUTERS/Ognen Teofilovski / REUTERS
Darko Velkovski

Prije godinu i pol dana bio je na pragu potpisa za Dinamo, ali transfer na kraju nije realiziran, dok je sada Rijeka bila najbrža i osigurala njegove usluge.

Linker
28. travanj 2024 13:36