Football - West Ham United Training - Ta' Qali National Stadium, Malta - 22/7/15
West Ham manager Slaven Bilic and coach Julian Dicks (L) during training
Mandatory Credit: Action Images / Alan Walter
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. - 13889538
Action Images / Alan Walter / Reuters

'NIJE MI PRODAVAO PRIČU'

'PRIJE MI JE KUHAO KAVU, SADA JA KUHAM NJEMU' Novo Bilićevo pojačanje otkrilo nepoznate detalje o odnosu s Hrvatom i zašto je prihvatio ponudu

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 11.07.2019. u 15:33

 • Julian Dicks novo je pojačanje West Bromwicha Slavena Bilića. Kada je došla prilika da postane pomoćnik Biliću, njegova produžena ruka, nije previše razmišljao.

  Nije ni čudno. Bilića i Dicksa veže dugogodišnje prijateljstvo još od zajedničkih igračkih dana u West Hamu, a bivši engleski branič bio mu je pomoćnik i tijekom menadžerskog mandata u redovima 'Čekićara'.

  "Nije mi morao prodavati priču. West Bromwich je fantastičan klub sa sjajnim navijačima. Došao sam ovdje sa West Hamom kada je Slav bio njihov menadžer i navijači su bili fantastični. Poznajem Slava dugo, dugo vremena. Dijelili smo sobu na gostovanjima i tada mi je kuhao kavu. Danas ju ja kuham njemu. Imamo sjajan odnos i ostali smo u kontaktu", rekao je Dicks za engleske medije.

   

  "On je taktički jako pronicljiv, a kada smo radili zajedno u Wrst Hamu imao je jako smirujuć utjecaj. Ponekad mislim da sam ja menadžer da bih malo napao igrače. Ponekad im to treba, naravno, ali ne treba im to stalno i Slaven je bio jako miran. Prije sam znao malo nagaziti igrače, ali puno sam toga pokupio od Slava", objasnio je Dicks.

  Iz drugih medija