Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
SVE SE BRZO ODVILO

PROCURILE INFORMACIJE UNATOČ NESHVATLJIVOJ ŠUTNJI O VELIKOM TRANSFERU IZ HNL-A Iz Gradskog vrta prihvatili želju slavnog kluba

Piše: Darko RužićObjavljeno: 07. kolovoz 2018. 10:13

Neshvatljiva je šutnja u NK Osijek u svezi transfera kapetana Bijelo-plavih Borne Barišića u Glasgow Rangers. Kada je u nedjelju izostao iz momčadi koja je igrala s Rudešom, a nije bio ni na klupi za pričuve, uslijedilo je objašnjenje da je malo ozlijeđen?!

A kada su kroničari dnevnih zbivanja u Gradskom vrtu doznali da je već na letu kojim ga je zrakoplov iz Budimpešte nosio u Glasgow, u klubu je prihvaćena činjenica da se takva vijest ne može zatajiti. Ali ni nakon toga opet ništa.

Jučer je pak klupski glasnogovornik Mario Mihić prenio informaciju kojom barataju škotski portali kako je Barišić obavio liječnički pregled i da su dogovoreni detalji transfera, a potpis će uslijediti u iduća 24 sata.

Osijek je, saznajemo, prihvatio želju Glasgow Rangersa da prvi objavi realizaciju transfera na svojim klupskim stranicama, a tada će to isto učiniti i u Gradskom vrtu. Nema detalja, nema onih pojedinosti koje simpatizere itekako zanimaju, dakako o novčanim iznosima koji će se zavrtjeti u tom poslu.

I opet, samo iz izvora koje na kapaljku obznanjuju Škoti, ukupna će vrijednost transfera iznositi 2,2 milijuna eura od čega bi u blagajnu našeg prvoligaša trebalo doteći oko 1,5 milijuna.

Linker
26. travanj 2024 14:46