Alex Grimm/Bongarts/Getty Images
'MOGLI BI IH IZGUBITI'

ANTE REBIĆ NA LJETO NAPUŠTA FRANKFURT? Sportski direktor priznao da im prijeti raspad ubojitog napadačkog trojca: 'Ponekad ne možemo ništa učiniti...'

Piše: HinaObjavljeno: 23. svibanj 2019. 19:15

Njemački nogometni prvoligaš Eintracht Frankfurt mogao bi ovo ljeto izgubiti napadački trojac Antu Rebića, Luku Jovića i Sebastiena Hallera, rekao je u četvrtak njegov sportski direktor Fredi Bobić.

"Zbog financijaskih razloga nemamo potrebu prodati niti jednoga od njih. No, može se dogoditi bilo kakva stvar. Čak i da ih izgubimo svu trojicu", rekao je Bobić za njemačke novine Bild.

"Čopor bizona", kako je taj trio nazvao Eintrachtov trener Adi Hutter, zabio je 41 jedan gol u njemačkom prvenstvu protekle sezone. To je više od dvije trećine svih pogodaka koje je zabio Eintracht.

REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS

Rebića (9 golova), Hallera (15) i Jovića (17) gledaju najbolji europski klubovi, a najviše se nagađa o eventualnom odlasku Jovića u Real Madrid. Eintracht traži minimalno 60 milijuna eura za 21-godišnjeg Srbina a taj bi novac njemački klub iskoristio za kupnju novih igrača.

"Potrebno je živjeti s time, to može poslužiti za nastavak ulaganja u budućnost", izjavio je Bobić. "Svi navijači to moraju razumjeti. Ponekad se ne može ništa učiniti oko tih transfera", dodao je.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - OCTOBER 19:  Luka Jovic of Eintracht Frankfurt (8) celebrates as he scores his team's seventh goal and his fifth during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and Fortuna Duesseldorf at Commerzbank-Arena on October 19, 2018 in Frankfurt am Main, Germany.  (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Eintracht je sezona okončao na sedmom mjestu sa 54 boda, što je 24 manje od prvaka Bayerna. U polufinalu Europske lige eliminirao ga je Chelsea.

Haller ima ugovor do ljeta 2021. godine, Rebić do ljeta 2022., a Jović do ljeta 2023. godine.

Linker
27. travanj 2024 02:43