Reuters
JAVLJA BILD

NIJEMCI LANSIRALI PRIČU O TRANSFERU ANTE REBIĆA Ako se ostvari želja slavnoga trenera, Hrvat bi postao jedan od najplaćenijih igrača u klubu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. lipanj 2019. 13:14

Ante Rebić na meti je Intera! Vijest je to koja je osvanula na njemačkom Bildu.

Talijanski velikan očito kreće u rekonstrukciju, a hrvatski reprezentativac predstavlja jednu od najvećih želja novog trenera Antonija Contea. Nijemci tvrde da je Inter ozbiljno zagrizao te da su Rebiću spremni ponuditi godišnju plaću u iznosu od četiri milijuna eura (po nekim izvorima i 4,5).

Ante je prošle godine potpisao ugovor s Eintrachtom i isti mu istječe 2022. godine. Koliko su Nerazzurri spremni platiti Nijemcima za Vatrenog u ovim trenucima nije poznato, ali se zna da bi sa spomenutom plaćom postao jedan od najplaćenijih igrača slavnoga kluba.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - MARCH 31: Ozan Kabak of VfB Stuttgart and Ante Rebic of Eintracht Frankfurt in action during the Bundesliga match between Eintracht Frankfurt and VfB Stuttgart at Commerzbank-Arena on March 31, 2019 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)
Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Rebić je u protekloj sezoni u 38 utakmica zabio 10 golova uz šest asistencija.

"Zbog financijskih razloga nemamo potrebu prodati niti jednoga od njih (Rebić, Jović i Haller, op.a.). No, može se dogoditi bilo kakva stvar. Čak i da ih izgubimo svu trojicu", rekao je još prije nekoliko tjedana sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić za njemačke novine Bild, a podsjetimo i na to da je Jović već prodan Real Madridu.

Linker
09. svibanj 2024 00:29