PA Images via Getty Images
O TOME SE ŠUŠKA

REAL PRONAŠAO ZAMJENU ZA KOVAČIĆA U DRUGOM HRVATU? Luki Modriću dolazi suigrač iz hrvatske reprezentacije?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2018. 20:11

Španjolska emisija El Golazo de Gol lansirala je vijest koja je itekako zanimljiva hrvatskoj javnosti.

Naime, navodi se kako je treer Real Madrida Julen Lopetegui zainteresiran za dovođenje Marcela Brozovića (25) iz milanskog Intera. Još ranije je Lopetegui najavio da će Real dovesti zamjenu za Matea Kovačića koji je u potrazi za većom minutažom otišao na posudbu u Chelsea. Ranije se nagađalo o dolasku Thiaga Alcantare, Miralema Pjanića, a sada se nagađa da bi njegova zamjena mogao biti suigrač mu iz reprezentacije.

Ovakva vijest ne čini se realnom, posebice jer bi Brozović u Realu imao nesiguran status, za razliku od Intera gdje će zasigurno imati veću minutažu.

Opet, s druge strane ponudu Reala teško je odbiti ukoliko ona zaista i dođe...

Brozović je inače član milanskog Intera od 2015. godine kada je stigao iz zagrebačkog Dinama. Ugovorno je vezan za Inter do 2021. godine, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura.

MILAN, ITALY - MAY 31:  Marcelo Brozovic of FC Internazionale Milano celebrates his goal with his team-mate Mateo Kovacic during the Serie A match between FC Internazionale Milano and Empoli FC at Stadio Giuseppe Meazza on May 31, 2015 in Milan, Italy.  (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)
Marco Luzzani/Getty Images

Ranije ovog ljeta Real je odbio prodati Luku Modrića upravo Interu...

Linker
26. travanj 2024 18:46