Action Images via Reuters
PRENOSE ENGLEZI

REKONSTRUKCIJA UNITEDA! OVO JE PET ZVIJEZDI KOJE VIŠE NEĆE STANOVATI NA OLD TRAFFORDU Solskjaer odlučio! Odlazi i jedan od najvećih promašaja kluba?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. ožujak 2019. 10:37

Norveški strateg i jedna od najvećih legendi Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, želi u ljeto napraviti veliku rekonstrukciju u momčadi, a kako prenose mediji na Otoku na 'listi za odstrel' nalazi se pet imena.

Čovjek koji je nakon odlaska Josea Mourinha preporodio 'crvene vragove' želi osnažiti momčad novim imenima, ali na neke ipak ne računa. Među petoricom koji od ljeta ne bi trebali više stanovati na Old Traffordu su Antonio Valencija, Marcos Rojo, Matteo Darmian, Juan Mata te vjerojatno najzvučnije ime Čileanac Alexis Sanchez.

Manchester Evening News navodi kako bi najveći gubici za klub bili odlasci Sancheza i Mate, ali obzirom na sve što su pokazali u posljednje vrijeme navijači vrlo vjerojatno neće imati ništa protiv njihovog odlaska.

Soccer Football - FA Cup Quarter Final - Wolverhampton Wanderers v Manchester United  - Molineux Stadium, Wolverhampton, Britain - March 16, 2019   Manchester United interim manager Ole Gunnar Solskjaer before the match      REUTERS/Andrew Yates
REUTERS

Osim spomenutih nogometaša, Solskjaer bi navodno volio otpisati još dvojicu kako bi napravio dodatan prostor za neke nove igrače koje namjerava dovesti.

Linker
27. travanj 2024 03:28