Clive Brunskill/Getty Images
GODINE I TALENT NAJVEĆI ADUTI

MOURINHO OTKRIO KOGA SMATRA NAJPROFITABILNIJIM NOGOMETAŠEM DANAŠNJICE 'Uopće ne trebamo posebno naglašavati što će on postati za pet ili 10 godina'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2019. 09:22

Cijene nogometaša posljednjih godina konstantno probijaju granice i postavljaju neke nove koje su se nekoć činile nezamislivima. Danas svjedočimo velikom broju zvijezda koje svojim klubovima donose nevjerojatan profit, a ako pitate Josea Mourinha jedan igrač ipak posebno iskače i slavni ga Portugalac smatra najvrjednijim nogometašem današnjice.

Bivši trener Manchester Uniteda pozabavio se vrijednostima igrača na nogometnom tržištu i tu je kao prvo lice izdvojio francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea.

Mourinho kao glavnu prednost 20-godišnje zvijezde PSG-a u odnosu na veličine poput Cristiana Ronalda i Lionela Messija vidi upravo - godine.

"Kada pričamo o budućnosti, onda uopće ne trebamo posebno naglašavati što će on postati za pet ili 10 godina. Pa pogledajte ga samo danas, on je nevjerojatan. Na ekonomskoj razini godine igraju važnu ulogu i stoga mislim da je Mbappe najprofitabilniji igrač današnjice, ali i najskuplji ako pričamo o potencijalnim transferima", izjavio je Jose za beIN Sports.

Linker
27. travanj 2024 21:08