HNK Rijeka (screenshot)

POTVRĐENO

RIJEKA SLUŽBENO PREDSTAVILA POJAČANJE U OBRANI Vratio se Ivan Tomečak: 'Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 05.02.2019. u 12:49

 • Ivan Tomečak i službeno se vratio u Rijeku. Potvrdio je to klub s Rujevice koji je novi ugovor s pojačanjem na desnoj strani potpisao nakon što je obavljen liječnički pregled.

  Tomečak je, podsjetimo, nakon odlaska iz Rijeke nosio dresove Dnjipra, Al Nasra, Mechelena i Club Bruggea, a zanimljivo je i da je u svojoj igračkoj karijeri dijelio svlačionicu s aktualnim trenerom kluba.

  "S Igorom Bišćanom sam dijelio svlačionicu, znam ga kao osobu. Znam da je dobar čovjek, sada ću imati priliku upoznati ga kao i trenera. Drago mi je što sam čuo sve najbolje o njemu kao treneru", rekao je Tomečak za službenu stranicu kluba.

  "Sretan sam što sam se vratio u Rijeku. Vraćam se jer znam gdje dolazim i navijači su me i prvi put kada sam dolazio odlično prihvatili. Jedan od razloga je i predsjednik Damir Mišković, koji je i prilikom mog prvog dolaska u Rijeku bio jako korektan prema meni", nadodao je 29-godišnji branič koji je potpisao na dvije i pol godine.

  "Moji ciljevi su da uzmemo sve što se može. Ja ću dati svoj maksimum, to je jedini način na koji znam igrati. Dat ću maksimum da pomognem momčadi i da ostvarimo što bolje rezultate, te izborimo Europu i budemo što bliže Dinamu", glasila je najava koja će oduševiti navijače kluba s Rujevice.

  Podsjetimo, Ivan je u Rijeci ostavio dubok trag te je iza njega čak 95 nastupa tijekom kojih je postigao osam pogodaka.

  Iz drugih medija