gnk dinamo
DVOJBE VIŠE NEMA

RIJEŠEN MISTERIJ OKO VELIKOG DINAMOVOG POJAČANJA U Maksimiru konačno presudili što će napraviti s najboljim igračem polusezone

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 16:00

Iyayi Atiemwen ostaje u Dinamu i ipak neće na posudbu kod Zorana Mamića u Al Ain.

Nenad Bjelica očito je procijenio kako će mu Nigerijac biti potreban za nastavak sezone te će, kako stvari stoje, 23-godišnji Atiemwen danas popodne odraditi prvi trening s aktualnim prvakom Hrvatske.

Modri su, podsjetimo, za donedavnog igrača Gorice platili odštetu u iznosu od gotovo pa tri milijuna eura, a dio tog novca mogli su vratiti posudbom od koje su prema najnovijim informacijama odustali.

Za Goricu je mladi Nigerijac odigrao 17 službenih utakmica, postigao devet pogodaka i upisao četiri asistencije, a bio je uvjerljivo i najbolji igrač Prve HNL na polusezoni u izboru novinara Sportskih novosti.

Atiemwen je potpisao ugovor na pet godina, a službeno predstavljanje krilnog napadača predviđeno je za utorak.

Dinamo i Matel raskinuli suradnju

GNK Dinamo i Alexandru Matel sporazumno su raskinuli suradnju i 29-godišnji obrambeni igrač više nije igrač zagrebačkog kluba, javlja službena stranica kluba.

Matel je u Dinamu bio od siječnja 2015. godine, a mi mu od srca želimo puno sreće u nastavku karijere!

Ronald Gorsic / CROPIX
Zagreb, 070215.Stadion Maksimir.20. kolo MAXtv Prve lige. Utakmica Dinamo - Lokomotiva.Na fotografiji: Alexandru Matel.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Linker
26. travanj 2024 18:26