Zagreb, 040418. Stadion u Maksimiru.
Polufinale Hrvatskog kupa izmedju GNK Dinamo i HNK Na fotografiji: Ante Coric.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Foto: Goran Mehkek / CROPIX

PRENOSE TALIJANI

SADA JE SLUŽBENO! U DINAMO STIGLA PONUDA EUROPSKOG VELIKANA Oni su apsolutna senzacija Lige prvaka, a u svojim redovima žele vidjeti mladog dragulja

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 15.04.2018. u 15:36

 • Dosta se posljednjih mjeseci šuškalo o zainteresiranosti polufinalista Lige prvaka Rome, za mladog Dinamovog dragulja Antu Ćorića. Bilo je raznih priča, raznih špekulacija, ali u petak navečer, negdje oko 21 sat priča je dobila vrlo zanimljive obrise.

  Naime, iz vrlo pouzdanih izvora saznali smo da je Roma poslala službenu ponudu Dinamu za kupnju mladog veznjaka u iznosu od 5 milijuna eura.

  Ta vijest, zapravo je stigla iz talijanskih izvora, a vidjet će se kako će reagirati u maksimirskom klubu. Ante Ćorić u posljednjim je utakmicama najavio svoj veliki povratak, odigrao je dosta dobrih minuta, pokazavši o kakvom se nogometnom dragulju radi.

  Srdjan Vrancic / CROPIX
  CROPIX

  Lirim Kastrati i Ante Ćorić

   

  Možda je i saznanje da će mu klub iz Rima poslati tako zamamnu ponudu za transfer utjecalo na cijelu priču.

  Uglavnom, najveća senzacija Lige prvaka u svojim redovima očito želi vidjeti mladog nogometaša Dinama. Hoće li u Maksimiru pristati na ovu ponudu, nismo uspjeli saznati, možda će u plavom klubu tražiti i veću cifru. Međutim, ovu ponudu svakako valja notirati jer možda već na kraju ove sezone Ante Ćorić preseli u Rim.

  Iz drugih medija