Foto: Goran Mehkek / CROPIX
PRENOSE TALIJANI

SADA JE SLUŽBENO! U DINAMO STIGLA PONUDA EUROPSKOG VELIKANA Oni su apsolutna senzacija Lige prvaka, a u svojim redovima žele vidjeti mladog dragulja

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. travanj 2018. 17:36

Dosta se posljednjih mjeseci šuškalo o zainteresiranosti polufinalista Lige prvaka Rome, za mladog Dinamovog dragulja Antu Ćorića. Bilo je raznih priča, raznih špekulacija, ali u petak navečer, negdje oko 21 sat priča je dobila vrlo zanimljive obrise.

Naime, iz vrlo pouzdanih izvora saznali smo da je Roma poslala službenu ponudu Dinamu za kupnju mladog veznjaka u iznosu od 5 milijuna eura.

Ta vijest, zapravo je stigla iz talijanskih izvora, a vidjet će se kako će reagirati u maksimirskom klubu. Ante Ćorić u posljednjim je utakmicama najavio svoj veliki povratak, odigrao je dosta dobrih minuta, pokazavši o kakvom se nogometnom dragulju radi.

Srdjan Vrancic / CROPIX
CROPIX
Lirim Kastrati i Ante Ćorić

Možda je i saznanje da će mu klub iz Rima poslati tako zamamnu ponudu za transfer utjecalo na cijelu priču.

Uglavnom, najveća senzacija Lige prvaka u svojim redovima očito želi vidjeti mladog nogometaša Dinama. Hoće li u Maksimiru pristati na ovu ponudu, nismo uspjeli saznati, možda će u plavom klubu tražiti i veću cifru. Međutim, ovu ponudu svakako valja notirati jer možda već na kraju ove sezone Ante Ćorić preseli u Rim.

Linker
24. travanj 2024 03:18