REUTERS/Javier Barbancho
NEKOĆ NOSIO NJIHOV DRES

SIMEONE POTVRDIO VELIKE TRENERSKE PLANOVE Legendarni Argentinac u budućnosti namjerava preuzeti talijanskog diva: 'To će se definitivno dogoditi'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2018. 09:21

Diego Simeone, trener Atletico Madrida i hrvatskog napadača Nikole Kalinića dao je intervju za talijanski Radio Anchi'o gdje je otvoreno porazgovarao o svojoj budućnosti.

Iz tog je razgovora jedna izjava ponovno dospjela na naslovnice svjetskih medija, a odnosi se na njegov transfer iz Španjolske u Italiju, preciznije u milanski Inter za koji je kao igrač nastupao u razdoblju između 1996. i 1999. godine.

"Mislim kako sam već bio jasan po tom pitanju i da sam to rekao barem dvije tisuće puta. Nema se smisla ponavljati, ali da, to će se definitivno dogoditi", poručio je legendarni Argentinac.

Soccer Football - Europa League Final - Olympique de Marseille vs Atletico Madrid - Groupama Stadium, Lyon, France - May 16, 2018   Atletico Madrid coach Diego Simeone with his medal as he celebrates winning the Europa league   REUTERS/Peter Cziborra
REUTERS/Peter Cziborra

Simeone je za kraj i otkrio kako mu je po ugovoru sa španjolskim gigantom ostala još jedna godina, no nije jasno precizirao hoće li se odmah po isteku istog preseliti u Serie A.

Linker
26. travanj 2024 06:56