Action Images via Reuters/John Sibley
CARABAO CUP I SERIE A

MANCHESTER CITY PROŠAO LEICESTER NA JEDANAESTERCE, TREĆELIGAŠ U POLUFINALU Milan bez pobjede kod Bologne, 'Rossonerima' se to nije dogodilo 12 godina

Piše: HinaObjavljeno: 18. prosinac 2018. 23:58

Engleski trećeligaš Burton po prvi put u svojoj povijesti izborio je mjesto u polufinalu Carabao Cupa pobijedivši sa 1-0 na gostovanju kod drugoligaša Middlesbrougha, dok je dvoboj Leicestera i Manchester Cityja, nakon 1-1 u osnovnom dijelu utakmice, završio pobjedom gostiju iz Manchestera u raspucavanju jedanaesteraca.

Pobjednički pogodak za Burton, vrijedan ulaska u polufinale i najboljeg rezultata kluba u Liga kupu, postigao je Hesketh u 48. minuti.

U Leicesteru je Manchester City poveo pogotkom povratnika Kevina De Bruynea u 14. minuti, a izjednačenje "lisicama" donio je Albrighton u 73. minuti. Leicester je do četvrtfinala stigao pobjedama u raspucavanju u trećem i četvrtom kolu, ali protiv Manchester Cityja pucači nisu bili raspoloženi. Fuchs je promašio vrata, a vratar Manchester Cityja Murić obranio je udarce Maddisona i Soyuncua, što je bilo dovoljno za prolaz Guardioline momčadi u polufinale.

U srijedu su na rasporedu preostale dvije četvrtfinalne utakmice Liga kupa u kojima se sastaju Arsenal - Tottenham i Chelsea - Bournemouth (20.45 sati).

Serie A, 16. kolo:

U posljednjoj utakmici 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva Bologna i Milan igrali su 0-0.

Četvrti Milan sada ima 27 bodova, pet manje od trećeg Intera, a dva više od petog Lazija, dok je Bologna i dalje u zoni ispadanja, 18. sa 12 bodova, jednim manje od 17. Udinesea.

Alen Halilović ostao je na klupi Milana.

Na ljestvici vodi Juventus sa 46 bodova, dok je Napoli drugi sa 38.

Rezultati by SofaScore

Linker
06. svibanj 2024 20:41