Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

PIŠE ZDRAVKO REIĆ

SIN NOGOMETNE LEGENDE HAJDUKA SE VRATIO U SPLIT Na njegovu odlasku klub je zaradio oko 200.000 eura, a sada bi ponovno mogao zaigrati na Poljudu

AUTOR:
  • Zdravko Reić

 • OBJAVLJENO:
 • 14.09.2018. u 12:38

 • Boris Rapaić, 21-godišnji napadač druge momčadi turskog Fenerbahçea, vratio se u Split, zaključio je svoju avanturu u Istanbulu i kao slobodan igrač sada je kao naručen za povratak na Poljud.

  Njegov otac Milan Rapaić, slavni igrač Hajduka, Perugie i Fenerbahçea, ali i hrvatske reprezentacije, svojedobno je bio jako nezadovoljan tretmanom sina u Hajduku, pa je Boris pokušao karijeru ostvariti najprije u Interu, potom u Fenerbahçeu.

  Tom Dubravec / CROPIX
  CROPIX
   

  U vrijeme kad su na dnevnom redu zaokreti u politici igračkog kadra, kada se dolaskom Zorana Vulića za trenera najavljuje veća pozornost “svojoj djeci”, sigurno je da bi se Rapaić junior trebao naći na povratku u tabor “bijelih”. To prije što je Hajduk njegovim odlaskom inkasirao cca 200.000 eura.

  Boris Rapaić u Istanbulu je igrao za mladu momčad Fenerbahçea, na 13 utakmica postigao je deset golova i s obzirom na svoju mladost zavređuje novu priliku u dresu matičnog kluba.

  Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX
   

  Sportski direktor Saša Bjelanović u prvom redu, ali i trener Vulić ne bi smio propustiti ovu priliku za povratak Rapaića na Poljud, pa makar da igra u B momčadi i pokuša dokazati svoju talentiranost u koju svojedobno nitko nije sumnjao.

  Iz drugih medija