CROPIX
PIŠE ZDRAVKO REIĆ

SIN NOGOMETNE LEGENDE HAJDUKA SE VRATIO U SPLIT Na njegovu odlasku klub je zaradio oko 200.000 eura, a sada bi ponovno mogao zaigrati na Poljudu

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 14. rujan 2018. 14:38

Boris Rapaić, 21-godišnji napadač druge momčadi turskog Fenerbahçea, vratio se u Split, zaključio je svoju avanturu u Istanbulu i kao slobodan igrač sada je kao naručen za povratak na Poljud.

Njegov otac Milan Rapaić, slavni igrač Hajduka, Perugie i Fenerbahçea, ali i hrvatske reprezentacije, svojedobno je bio jako nezadovoljan tretmanom sina u Hajduku, pa je Boris pokušao karijeru ostvariti najprije u Interu, potom u Fenerbahçeu.

Tom Dubravec / CROPIX
CROPIX

U vrijeme kad su na dnevnom redu zaokreti u politici igračkog kadra, kada se dolaskom Zorana Vulića za trenera najavljuje veća pozornost “svojoj djeci”, sigurno je da bi se Rapaić junior trebao naći na povratku u tabor “bijelih”. To prije što je Hajduk njegovim odlaskom inkasirao cca 200.000 eura.

Boris Rapaić u Istanbulu je igrao za mladu momčad Fenerbahçea, na 13 utakmica postigao je deset golova i s obzirom na svoju mladost zavređuje novu priliku u dresu matičnog kluba.

Vladimir Dugandzic / CROPIX / CROPIX

Sportski direktor Saša Bjelanović u prvom redu, ali i trener Vulić ne bi smio propustiti ovu priliku za povratak Rapaića na Poljud, pa makar da igra u B momčadi i pokuša dokazati svoju talentiranost u koju svojedobno nitko nije sumnjao.

Linker
24. travanj 2024 15:27