CROPIX
PRED VRATIMA

POLAKO SE POPUNJAVA PRVA MOMČAD HAJDUKA Teška ozljeda Duke sve je poremetila, ali na Poljud se vraća iskusni vratar! Čeka se još samo službena potvrda

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 14. rujan 2018. 16:28

Bilo je pred početak sezone, hoće-neće. Tri vratara su napustila Poljud pred početak ove sezone i sigurno je bio potreban jedan iskusniji čuvar mreže. Goran Blažević je bio taj kojega se tada "topalo", pripremalo za povratak, prenosi Slobodna Dalmacija.

No golmanski je problem riješen dovođenjem Josipa Posavca i Tomislava Duke, uz dvojac mlađih Marina Ljubića i Davora Matijaša. Teška ozljeda Duke je sve poremetila i ostavila prazninu koju sada Hajduk popunjava povratkom Blaževića na Poljud. Sve je izgleda dogovoreno, još samo službena objava.

Blažević je dugo "putovao" do Hajduka, od Trogira, Zagore, Junaka i Šibenika, u sezoni 2012./13 odradio skoro cijelu sezonu. Potom Bugarska i Levski, pa moskovski Torpedo i povratak u HNL u Slaven Belupo. Popunit će kadar i dobro doći u situacijama kada Posavec ne bude mogao, da se ne prevali cijeli teret na mlađe.

Linker
06. svibanj 2024 15:02