Marco Luzzani/Getty Images
BIRANIM RIJEČIMA O HRVATU

SJAJNI BIVŠI NAPADAČ MAN. UNITEDA USPOREDIO MANDŽUKIĆA S IBRAHIMOVIĆEM I PONUDIO RJEŠENJE ZA SVE PROBLEME BIVŠEG KLUBA 'Kupite Marija na zimu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2019. 23:04

Dimitar Berbatov, bivši napadač Manchester Uniteda, poslao je jasnu poruku svom bivšem klubu - kupite Marija Mandžukića.

Umirovljeni bugarski napadač koji je osvojio dva premierligaška naslova sa 'Crvenim vragovima', nema nikakve dileme, momčadi Ole Gunnara Solskjaera potreban je napadač kao što je Mandužukić.

"Siječanjski prijelazni rok bit će težak i Manchester United trenutno ne djeluje kao momčad. Nema veze kako ste dobri, čak i Messi i Ronaldo mogli bi tamo doći i imati problema jer momčad ne isporučuje", rekao je Berbatov za Betfair.

Medijski se naveliko u kontekstu potencijalnog transfera spominje hrvatski veteran koji je otpisan u Juventusu.

"Kada prodate svoja dva glavna napadača morate kupiti barem jednoga, za svaki slučaj. Svatko može vidjeti da Manchester United treba pojačanje. Martial je ozlijeđen, a vidimo da nema drugog dokazanog strijelca. Momčad ima mlade talente, ali u isto je vrijeme potreban netko kao Mandžukić. Mislim da je on zaista dobar nogometaš i iako prije nije igrao u Engleskoj nadam se da bi odmah po dolasku uhvatio premierligaški ritam", objasnio je Berbatov.

Bulgaria's Dimitar Berbatov (C) celebrates his second goal against Croatia during their Euro 2004, Group Eight qualifying soccer match at the Vasil Levski national stadium in Sofia on October 12, 2002. REUTERS/Oleg Popov

OP/WS - RP3DRHXUHYAB
REUTERS/Oleg Popov

Povukao je Berbatov paralelu između Mandžukića i Ibrahimovića.

"Ibrahimović je imao 34 godine kada je potpisao za United i nije imao problema. Mandžukić je sličnih godina i nadam se da bi mogao imati isti učinak ako potpiše. Mislim da je Marijeva dob zapravo dobra stvar jer mladi poput Martiala, Rashforda i Greenwooda mogu učiti od Mandžukićevog iskustva", objasnio je danas 38-godišnji Berbatov koji je za Manchester United igrao između 2008. i 2012. godine.

Linker
27. travanj 2024 02:39