Clive Brunskill/Getty Images
IZNENAĐUJUĆI POSAO

SRPSKI NAPADAČ, BIVŠI AS LIVERPOOLA, KARIJERU NASTAVLJA U DINAMU!? Ovih dana bio je u Maksimiru, a dođe li bio bi najplaćeniji igrač Modrih

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. kolovoz 2019. 09:52

Još prošloga tjedna SN su pisale kako je Dinamu ponuđen Lazar Marković (25). Srpski napadač koji je igrao u Partizanu, Benfici, Liverpoolu, odakle je išao na posudbe u Fenerbahče, Sporting, Hull i Anderlecht da bi potom otišao u Fulham koji je ovoga ljeta napustio pa je sad slobodan igrač.

Igrač koji je bio jedna od velikih mladih zvijezda, ali mu na kraju karijera nije išla u željenom pravcu. No, vratimo se priči oko Dinama. Dakle, u početku se to nije činilo pretjerano ozbiljnim, ali zadnjih se dana ipak nešto počelo događati i to nimalo bezazleno. Neki mediji napisali su da u Maksimiru razmišljaju o Markoviću i kako nije nemoguće da on i dođe. I to je točno.

A jučer je do nas došla i informacija koja ide još korak dalje. Naime, Lazar Marković bio je već ovih dana osobno u Maksimiru, razgovarao o svom mogućem dolasku. Međutim, isto tako, nije taj razgovor donio neki konačan dogovor niti rasplet. Uostalom, nije Marković jedini s kojim se u Maksimiru razgovaralo ovog ljeta.

Iako je besplatan, bez odštete, Marković nije jeftin, godišnja plaća bila bi mu oko 800 do 900 tisuća eura, koliko trenutno nema nitko u Dinamu, a k tome u ovom trenutku Bjelica ionako ima puno igrača na ofenzivnim pozicijama. I u Dinamu će još malo pričekati, vidjeti hoće li se situacija raščistiti, hoće li netko otići, prije svih Olmo, te ako Marković dotad ne nađe klub, reagirati.

Premda nije sasvim jasno zašto je Marković toliko stagnirao u karijeri, što je posrijedi. Mnogi, pa vjerojatno i on sam, razmišljaju kako bi u Dinamu mogao opet proigrati, vratiti stari "sjaj". Hoće li do ovog neočekivanog transfera na kraju i doći?

Linker
04. svibanj 2024 01:31